Future2030 heeft in samenwerking met Giel Chatrou speciaal voor kinderen diverse playground-achtige tools ontwikkeld. Hierbij te denken aan (Life Twister, Check In/Out, emotie en spelvormen) om zo de kinderen op een speelse, bijna onbewuste, manier bewust te laten worden van het feit dat zij zélf de regisseur kunnen zijn van hun leven en toekomst.

Met ‘Kick Change’ werken we vooral ook met bewegingen uit de Oosterse gevechtskunst welke in spelvormen worden toegepast. Het doel is om het bewegen vooral positief complementair te maken aan de mentale gesteldheid van het kind. Als het ware wordt er een vloeiende samensmelting ervaren tussen het mentale en fysieke aspect.

Met het volgen van ‘Kick Change’ kan het kind zichzelf verder ontdekken en daardoor ervaren dat de persoonlijke mogelijkheden onbeperkt zijn. Hierdoor zal het zelfvertrouwen, zelfbeeld en identiteitsgevoel op een positieve wijze worden versterkt.

Initiatiefnemers van deze basisonderwijs module Giel Chatrou en Joost van Poorten van Future2030: ’’ Kick Change is een programma voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind op de basisschool. Het is een prachtig middel om doelen te bereiken. De kinderen leren omgaan met normen en waarden van zichzelf en van elkaar ’’.

Heeft u interesse neem dan vrijblijvend contact op.